Blog van Twinkeltje

Leuke activiteiten in de Week van de Opvoeding l 3-9 oktober

Week van de OpvoedingVan 3 tot en met 9 oktober staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. Dit jaar is het thema ‘Contact’. De hele week vinden er verschillende activiteiten plaats in de wijk, georganiseerd door Centrum van Jeugd en Gezin. Zo zijn er themabijeenkomsten voor (groot)ouders over het Opvoeden vroeger en nu, kun je met je peuter mee doen aan Peuteryoga en is er een voorlichtingsochtend voor tieners over sociale media. 

Ook in de Ruimte voor Ouders (Crooswijk) vinden allerlei leuke activiteiten plaats voor ouders en kinderen. Bekijk hier de activiteiten in de Ruimte voor Ouders. Kom je ook langs? Deelname aan de activiteiten is gratis.

28 september l Feestelijke opening Ruimte voor Ouders in Rotterdam Centrum

Feestelijke Opening Ruimte voor Ouders Centrum l 28 sept

Op 28 september wordt de nieuwe Ruimte voor Ouders in Rotterdam-Centrum geopend. In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het vormgeven van de Ruimte voor Ouders en het eindresultaat mag er wezen. Naast een feestelijke opening organiseren we leuke activiteit voor ouders & kind die aansluit op de feestelijke opening: Bubbels! We verwelkomen graag ouders en kinderen, maar ook scholen en buurthuizen om deze feestelijke opening met ons te vieren.

Stagiaires gezocht

Opvoedondersteuning Twinkeltje is voor het schooljaar 2016-2017 op zoek naar enthousiaste en zelfstandige stagiaires die ons team komen versterken. Ken je een student die een derdejaars stage zoekt? Stuur deze mail dan door, want hierin kan de student alles lezen over wat Twinkeltje is, de taken die de stagiair zal krijgen en hoe hij of zij kan reageren.

Er zijn 12 plaatsen beschikbaar. Dus studenten die samen een goed team vormen, mogen dit aangeven. De vacaturetekst vind je hieronder.

 

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Twinkeltje